Yamaha Motosiklet Yetkili Özel Servis

14-11-2022 13:28
Yamaha Motosiklet Yetkili Özel Servis


YAMAHA MOTOSİKLET YETKİLİ ÖZEL SERVİS

Yamaha Motosiklet Bakımı Nasıl Yapılmalıdır?

Her yamaha motosiklet tamiri yapan kişilerin farklı motosiklet bakım tavsiyeleri olsa da, motosiklet bakımının önemli ortak noktaları vardır:

1- Lastik basıncına bakmak ve onu kontrol etmek; bunun nedeni soğuyan havalar lastiğin basıncını kolaylıkla düşürür. Bu da güvenliğimiz için oldukça tehlikelidir.

2-Motosikletin zincirini kontrol etmek yağsız kalmasını sağlamak; yağışlı zamanlardaki su zincire geldiğinde, zincirdeki yağı temizler. Böylelikle kuru kalan zincir paslanacak ve aşınmaya başlayacaktır. Bu da yakıtın yakma hızını arttırarak sizi mağdur edecektir. Önemli bir diğer konu ise zincirlerin sürüş sonrası yağlanmasıdır. Çünkü zincir ısınmışken, yağ daha hızlı ve kesin olarak zincire yayılır.

3-Zincirin en doğru gerginlik noktasını korumak; zincir zamanla esneme yapar. Bu nedenle ne model motosiklet kullanırsanız kullanın, her zaman motosiklet zincirinin esnekliğini kontrol edin. Çünkü doğru gerginlikte olması her zaman çok önemlidir.

4-Yamaha Motosikleti temiz ve bakımlı olmasına özen gösterin; özellikle kış mevsiminde her yolculuğunuzdan sonra mutlaka motosikletinizi sabunlu su ile yıkamayı alışkanlık haline getirin.




Yamaha Motosiklet Ekspertiz

Yamaha Motosiklet almadan önce model fark etmeksizin beğendiğiniz motosikleti Motosiklet Garajına getirerek kontrol ettirebilirsiniz. Yamaha Motosiklet ekspertiz hizmetimiz ile kazalı, boyalı, arızalı motosiklet alma riskini ortadan kaldırmış olursunuz.

Yamaha Motosiklet ekspertiz işlemi esnasında motosikletin boya işlemi, Grenaj değişimi ve mekanik aksamları kontrol edilir. Değişmiş olabilecek bir parça var ise orijinal olup olmadığı ya da sadece boya işlemimi görmüş kontrol edilir. Onun haricinde şase ve amortisörleri kontrol edilir kaza yada darbe almış mı ya da düzeltilmiş mi kontrolü sağlanır. Yamaha Motosikletin motor kısmında arıza, yağ yakma yada zincir sesi var mı şanzıman bölümü vites geçişleri kontrol edilir. Fren balataları, diskleri de kontrol edilir. Yol sürüş testi ile yamaha motosikletin yoldaki dengesi ve gidişi test edilerek rutin kontrolleri yapılarak size gerekli ekspertiz bilgisi verilir.
 


Yamaha Motosiklet Bakım ve Tamir Programımız

  • Bakım programı emniyeti, güvenilir bir performansı ve uygun emisyon kontrolünü sağlamak için ihtiyaç duyulan bakım gerekliliklerini belirtmektedir.
  • Bakım işlemleri eğitilmiş donanımlı teknisyenler tarafından motosiklet bakım standart ve teknik değerlerine göre yapılmaktadır. Servisimiz bu şartların tamamını yerine getirmektedir. Yamaha Motosikletinizin bakımının düzgün şekilde yapılmasına yardımcı olmak için doğru bakım kayıtlarını saklayınız.
  • Programlanmış tüm bakım işlemleri kullanıcının normal çalıştırma giderleri olarak düşünülür ve servisiniz tarafından tahsil edilir. Tüm faturaları saklayınız.
  • Motosikletin periyodik bakımlardan sonra motosikletin yol testi yapılmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.