Blog Etiketleri

Honda Motosiklet Yetkili Özel Servis

Her Honda motosiklet tamiri yapan kişilerin farklı motosiklet bakım tavsiyeleri olsa da, motosiklet bakımının önemli ortak noktaları vardır: 1- Lastik basıncına bakmak ve onu kontrol etmek; bunun nedeni soğuyan havalar lastiğin basıncını kolaylıkla düşürür. Bu da güvenliğimiz için oldukça tehlikelidir. 2-Motosikletin zincirini kontrol etmek yağsız kalmasını sağlamak; yağışlı zamanlardaki su zincire geldiğinde, zincirdeki yağı temizler. Böylelikle kuru kalan zincir paslanacak ve aşınmaya başlayacaktır. Bu da yakıtın yakma hızını arttırarak sizi mağdur edecektir. Önemli bir diğer konu ise zincirlerin sürüş sonrası yağlanmasıdır. Çünkü zincir ısınmışken, yağ daha hızlı ve kesin olarak zincire yayılır. 3-Zincirin en doğru gerginlik noktasını korumak; zincir zamanla esneme yapar. Bu nedenle ne model motosiklet kullanırsanız kullanın, her zaman motosiklet zincirinin esnekliğini kontrol edin. Çünkü doğru gerginlikte olması her zaman çok önemlidir. 4-Honda Motosikleti temiz ve bakımlı olmasına özen gösterin; özellikle kış mevsiminde her yolculuğunuzdan sonra mutlaka motosikletinizi sabunlu su ile yıkamayı alışkanlık haline getirin.

Devamı
14/11/2022 14:15

Yamaha Motosiklet Yetkili Özel Servis

Her yamaha motosiklet tamiri yapan kişilerin farklı motosiklet bakım tavsiyeleri olsa da, motosiklet bakımının önemli ortak noktaları vardır: 1- Lastik basıncına bakmak ve onu kontrol etmek; bunun nedeni soğuyan havalar lastiğin basıncını kolaylıkla düşürür. Bu da güvenliğimiz için oldukça tehlikelidir. 2-Motosikletin zincirini kontrol etmek yağsız kalmasını sağlamak; yağışlı zamanlardaki su zincire geldiğinde, zincirdeki yağı temizler. Böylelikle kuru kalan zincir paslanacak ve aşınmaya başlayacaktır. Bu da yakıtın yakma hızını arttırarak sizi mağdur edecektir. Önemli bir diğer konu ise zincirlerin sürüş sonrası yağlanmasıdır. Çünkü zincir ısınmışken, yağ daha hızlı ve kesin olarak zincire yayılır. 3-Zincirin en doğru gerginlik noktasını korumak; zincir zamanla esneme yapar. Bu nedenle ne model motosiklet kullanırsanız kullanın, her zaman motosiklet zincirinin esnekliğini kontrol edin. Çünkü doğru gerginlikte olması her zaman çok önemlidir. 4-Yamaha Motosikleti temiz ve bakımlı olmasına özen gösterin; özellikle kış mevsiminde her yolculuğunuzdan sonra mutlaka motosikletinizi sabunlu su ile yıkamayı alışkanlık haline getirin.

Devamı
14/11/2022 13:28

Motosiklet Servisi

Motosiklet bakımı yapmak sanıldığı ve görüldüğü kadar kolay değildir. Fakat düzenli şekilde bakım gören motosiklet ise düzenli bakım görmeyen motosikletlere göre kişilere fazla bir bakım yükü vermez. Düzenli motosiklet temizliği yapılmayan motosikletlerde biriken kir ve yağ oranı fazla çıkabilir. Bu da motosikletin bakımını daha da zorlaştıracaktır. Motosiklet bakımının nasıl yapılacağı oldukça önemlidir. Bizler bu konuda Motosiklet Garajı.com Servisi olarak sizlerin motosiklet bakımlarını işinde profesyonel olan ekibimiz ile birlikte en doğru ve en güvenilir şekilde yapmaktayız.

Devamı
14/11/2022 11:16
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.