Beşiktaş Motosiklet Ekspertizi

13-09-2023 17:13
Beşiktaş Motosiklet Ekspertizi

Beşiktaş Motosiklet Ekspertizi

Motosikletlerinizin ekspertiz kontrollerini Beşiktaş da bulunan motosiklet ekspertiz servisimizde gerçekleştiriyoruz. Beşiktaş Motosiklet Ekspertizi merkezimize motosikletinizi getirebilir ve detaylı bir kontrol işleminden geçmesini sağlayabilirsiniz. Beşiktaş Motosiklet Ekspertizi  servisimizde almak istediğiniz motosikletin grenaj durumu motor ve mekanik kontrolleri gibi ayrıntılı bir şekilde lift üzerinde tetkiki yapılır. Beşiktaş Motosiklet Ekspertiz Garajına gelerek en ayrıntılı bir şekilde motosikletinizi kontrol ettirebilirsiniz.

Beşiktaş Motosiklet Ekspertizi servisimizde çalışan Mekanik erler ve Servis Danışmanları, ürünler ile alakalı düzenli eğitimler alırlar. Bu sayede, Motosiklet ürünleri ile alakalı yıllar içerisinde en iyi tecrübeleri kazanır, işlerinde uzmanlaşırlar.


Profesyonel Motosiklet Ekspertiz Hizmeti Neden Önemlidir?

Motosiklet almak isteyen kişiler bazen sıfır motor alıp çok daha fazla para vermektense ikinci el motor alıp daha uygun fiyata almak isteyebilirler. Ancak ikinci el motosiklet alırken de aklınızda şu sorular dolaşır. Alacağınız motosiklette hasar var mı? Eğer varsa ne tür bir hasar var, bu motosiklet alınır mı? Gibi birçok soru oluşur. Kafanızda oluşan bu soruları gidermek için almak istediğiniz motosikleti öncelik olarak kontrol ettirmeniz yani motosikleti bir serviste baktırmanız gerekmektedir. Bu baktırma işleminin adına motosiklet ekspertiz hizmeti denilmektedir.

 

Profesyonel Motosiklet Ekspertizi Nasıl Yapılmaktadır?

Motosiklet alım satımı yapılmadan önce yapılan motosiklet ekspertizi de otomobilde yapılan ekspertiz deki gibi kendi içerisinde oluşan çeşitli kademelerden meydana gelir. Ekspertizde yapılan bütün işlemlerde tek bir amaç vardır ve bu amaç ortaktır. Alım satımı yapılmakta olan aracın var olan sorunlarını tespit etmektir. Bu durum hem motosiklet için hem de otomobil içinde geçerlidir.

Profesyonel Motosiklet Ekspertizi yapılırken Motosikletin değişen aksamlarına bakılır. Boya durumuna bakılır. Ekspertiz sonucunda önceden yapılan bir parça değişikliği var ise eğer bunun orijinal olup olmadığı kontrol edilir. Aynı zamanda bir parçanın sadece boya işlemi görüp görmediği incelenir.

Bunlara ilave olarak ekspertiz sırasında amortisörlerine bakılır ve şase kontrolü yapılır. Yapılan bu ekspertiz sayesinde motosikletin darbe alıp almadığı veya kaza yapıp yapmadığı anlaşılmaktadır. Yapılan herhangi bir düzeltme var mı yok mu bu motosiklet ekspertiz işlemleri sayesinde belli olur.

Profesyonel Motosiklet ekspertizleri yapılırken motorda yağ yakma durumu var mı diye bakılır. Zincir sesinin var mı diye kontrol edilir. Bunların yanında birde ek olarak fren balatalarına ve disklerine bakılır. Şanzıman bölümündeki vites geçişleri incelenir. Motosikletin yolda giderken ki dengesinin nasıl olduğuna bakmak için yol sürüş testi yapılır.

Profesyonel Motosiklet Ekspertizi yapılırken önemli olan bir hususta motosikletin arıza tespit cihazına bağlanmasıdır. Bu işlemin adına bilgisayarlı motosiklet arıza tespit işlemi denir. Motosikletin beynine bağlanılarak motosiklette oluşan hatalar görünür ve bu hatalar bilgisayar üzerinden silinebilir.

Bilgisayarlı motosiklet arıza tespit cihazı tüm modelleri için uyun olmak ile birlikte profesyonel bir çözüm sunar! Bilgisayarlı motosiklet arıza tespit cihazının içerisinde bulunan sistem sayesinde, bütün servis hizmetlerini sadece tek bir sistem ile sorunlarını tesit edebilirsiniz. Bu kolay arıza tespiti sayesinde motosikletinizin arızasıyla ilgili çözümlere daha hızlı ve daha kolay ulaşabilirsiniz.

Bilgisayarlı arıza tespit cihazı sadece motosikletin değil, ATV, Jet Ski ve Kar Motorlarının da arıza tespiti gerçekleştirir. Ve arıza tespitini gerçekleştirdikten sonra ileri seviye çözümler sunar. Bilgisayarlı motosiklet arıza tespit cihazının müşteri yönetimi sistemi sayesinde işleme giren motosikletlerin ve müşterilerin kayıtlarını hafızasında saklayarak süreç yönetimini sağlamaktadır.

Bu işlemlere bakılarak elde edilen ekspertiz sonuçları rapor haline getirilir ve düzenlenir. Yapılan kontroller sonrasında müşterinin incelemesi ve müşterinin elinde bir belge kalması için teslim edilmek üzere müşteriye verilir.

Motosiklet Ekspertizinde Yapılan İşlemleri Madde Halinde Sıralamak Gerekirse Aşağıdaki Gibidir.

️ Bilgisayarlı Arıza Tespit

️ Motor & Mekanik

️ Lastik Kontrolleri

️ Elektirik & Elektronik

️ Kaporta & Boya

️ Boya Ölçümü

️ Değişen Parça Kontrolü

️ Yağ ve Sıvı Kontrolleri

️ Aktarım Ekipman Testi

️ Balans ve Jant Testleri

️ Amortisör Testleri

️ İç & Dış Aksam

️ Hasar Sorgulama

️ Motor Kaçak Testi

️ Yol Testi

 


Motosiklet Ekspertizinde Kullanılan Cihazlar Ve Makineler

Motosiklet ekspertizi yapılırken farklı cihazlar ve farklı makineler kullanılır. Bunların arasında diagnoz cihazı, bilgisayar seti, sıcaklık basınç nem ölçer, fren test makinesi, süspansiyon test makinesi, soğutma fanı, yanal kayma test makinesi, soğutma fanı, boya kontrol cihazı gibi cihazlar yer alır.

 


Sizde 2. el motosiklet almadan önce arıza tespiti bilgisayarlı ekspertiz cihazı ile motosikletin detaylı ekspertiz işlemini gerçekleştirmek için MOTOSİKLET GARAJI EKİBİMİZ İLE iletişime geçiniz.

Motosiklet Garajı Youtube Videoları İçin Tıklayınız!!!!

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.